AREA Congratulates Eid al-Fitr! Urime për Festen e Fiter Bajramit!

AREA Congratulates Eid al-Fitr!

Dear Friends,

On the occasion of Eid al-Fitr, we greet all members of the Muslim faith
for holiday reward, spiritual harmony, solidarity, fraternity and wishes that
their prayers, worship, sacrifice, and renewed spirit experienced during the
blessed month of Ramadan will strengthen solidarity, brotherhood, friendship
and love among all of us with each-other.

AREA wishes you all a happy and prosperous2016!

Visit us at the Official Website
of AREA
| Shoqata Shqiptare e
Energjisë se Rinovueshme – AREA

As in previous, we want to invite to donate on
charity the money saved from printing and sending conventional greetings cards.

***

Urime për Festen e Fiter Bajramit!

Me rastin e festes se Fiter
Bajramit, përshëndesim te gjithë anëtaret e besimit mysliman për festen e
shpërblimit, harmonisë shpirtërore, solidaritetit, e vëllazërisë dhe përcjellim
urimin që lutjet, adhurimet, sakrificat, dhe ripërtëritja shpirtërore që
përjetuam gjatë muajit të bekuar të Ramazanit te na forcoj dhe solidaritetin, vëllazërinë,
miqësisë dhe dashurinë me njëri-tjetrin.

AREA ju uron të gjithë një 2016
të lumtur dhe të begatë!

Na
vizitoni ne Faqen
Zyrtare te AREA-s
| Shoqata Shqiptare e
Energjisë se Rinovueshme – AREA

Si edhe
me herët, duam të ju ftojmë të dhuroni për bamirësi paratë e kursyera nga
shtypja dhe dërgimi i përshëndetjeve me rruge konvencionale.